Jurist Grondzaken

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau wo hbo
  • remoteId 9017298

Over de functie

Weet jij alles over grondzaken en anterieure overeenkomsten? Wil je aan de slag voor een van onze opdrachtgevers in de regio van Amsterdam? Reageer dan nu!

Als Jurist Grondzaken ben jij met name op gebied van privaatrecht de spin in het webvoor de stedelijke ontwikkelingsopgaven. Je bent het eerste aanspreekpunt bij juridische aangelegenheden op het gebied van grondzaken. Zo ga je je onder andere bezig houden met het opstellen en interpreteren van verschillende (concept) overeenkomsten, zoals o.a. (ver)koop- en huurcontracten en samenwerkingsovereenkomsten. Ook beheer je bestaande overeenkomsten en zie je er op toe dat contractanten hun contractuele verplichtingen nakomen. Zo nodig behandel je claims.

De Jurist Grondzaken voor deze functie functioneert zelfstandig; heeft een stevige persoonlijkheid die snel zijn/haar weg door de organisatie vindt om informatie te vergaren. Hij/zij is in staat om tegenwicht te bieden aan projectmanagers, wederpartijen en bestuurders en je hebt gevoel voor het werken in een politiek bestuurde organisatie. De functie brengt veel persoonlijke contacten met zich mee, zowel intern als extern. De Jurist Grondzaken beschikt over uitstekende contactuele- en onderhandelingsvaardigheden en je kunt je goed uitdrukken in woord en geschrift.

Functie eisen

- Diploma gericht op het vakgebied, minimaal op Hbo-niveau;
- Minimaal 5 jaar werkervaring opgedaan in de afgelopen 7 jaar als juridisch adviseur op het gebied van grondzaken en/of vastgoed bij een gemeentelijke organisatie;
- Aantoonbare kennis van en ervaring met het opstellen van anterieure overeenkomsten en (koop)overeenkomsten en de relevante wet- en regelgeving op het gebied van gronduitgifte en wettelijk kostenverhaal;
- Je bent analytisch, pro-actief, enthousiast en verantwoordelijk.

Herken jij je in bovenstaand profiel? Ik kom graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Reageer snel!

Bij deze vacature is een motivatiebrief een vereiste.

recruiter van de vacature

Mai Pham

recruiter van de vacature

Mai Pham