Docent Engels

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9017003

Over de functie

Per direct aan de slag als docent Engels?

Ik ben op zoek naar een Docent Engels voor een voortgezet onderwijs in de provincie Groningen. Geef jij als Docent Engels graag les aan leerlingen die klaar zijn om de taal te leren of motiveer jij graag de leerlingen om hun Engels te verbeteren? Dan ben jij klaar voor Maandag®! Als Docent Engels weet jij namelijk leerlingen te enthousiasmeren voor het vak en sta je stevig in je schoenen. Daarnaast weet jij met behulp van interactieve les-vormen de kennis van alle leerlingen tot een hoger niveau te brengen. Engels is een van de meest belangrijke taal voor ons land en dit belang weet jij over te dragen.

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact met mij op via 06 10 31 28 89 of wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;
- Je hebt een 1e- of 2e-graads bevoegdheid voor Engels of je bent in de afrondende fase van de opleiding;
- Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om op projectbasis ervaring op te doen op verschillende scholen.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen