Werkvoorbereider Civiele Techniek

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9016837

Over de functie

Vanuit Maandag® Alkmaar ben ik op zoek naar ervaren werkvoorbereiders in de civiele techniek. Vind jij het leuk om bij verschillende overheidsorganisaties te werken? En wil je tegelijkertijd de zekerheid van een (vast) dienstverband? Ik informeer je graag over de mogelijkheden en maak van maandag ook jouw favoriete dag!

Als werkvoorbereider civiele techniek ben je van ontwerp tot uitvoering betrokken bij het project. Binnen het projectteam ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van de civieltechnische vraagstukken. Hiervoor maak je werk- en bestektekeningen en weet je deze te vertalen volgens de RAW systematiek.

In de afwisselende functie van werkvoorbereider ben je de spin in het web tussen calculatie, projectleiding en uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor een efficiënte voorbereiding van het project en je blijft gedurende het gehele project de uitvoering begeleiden. Tevens beheer je de projectadministratie en onderhoud je contact met de projectleider over de voortgang van de werkzaamheden. Je verzorgt alle contractstukken en stemt plannen af met andere disciplines, bewoners en gebruikers.

Functie eisen

- MBO/HBO Civiele Techniek
- Gemeentelijke ervaring
- Kennis van de RAW systematiek en de UAV-GC
- Ervaring met Autocad/Microstation

Wat biedt Maandag® jou?

- Een marktconform salaris
- Een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer
- Een lease auto met tankpas behoort tot de mogelijkheden
- Opleidingsmogelijkheden binnen de Maandag® Academy
- Een groot netwerk van professionals binnen jouw vakgebied

Herken jij je in het functieprofiel van werkvoorbereider civiele techniek en voldoe je aan bovenstaande eisen? Neem dan contact met mij op via marit.duits@maandag.nl of 06 - 836 275 73.
Maak van jouw passie je werk. Tot maandag!

recruiter van de vacature

Marit Duits

recruiter van de vacature

Marit Duits