Verpleegkundige niveau 4

  • Category zorg-vvt
  • Region groningen
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9016826

Over de functie

Ben jij de verpleegkundige (MBO-V) die veranderingen in het welbevinden van jouw cliënten altijd signaleert? Ik bespreek graag met jou de verschillende mogelijkheden bij Maandag© Groningen!

Maandag© Groningen heeft contact met verschillende opdrachtgevers in de provincies Groningen en Drenthe en kan jou dus een breed aanbod aan projecten aanbieden, rekening houdend met jouw voorkeuren. Zo heb jij dus de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers "een kijkje in de keuken te nemen" door projectmatig te werken. Hierdoor kun je ervaring op doen binnen verschillende teams en organisaties om te ervaren wat het beste bij jou aansluit.

Als verpleegkundige voer jij onder andere verpleegtechnische handelingen uit en help je de cliënt om voor zichzelf te zorgen. Ook signaleer je veranderingen in gezondheid en welbevinden van je cliënt en onderneem je actie indien de situatie dat behoeft.

Bij Maandag® heeft u de mogelijkheid om bij verschillende opdrachtgevers “een kijkje in de keuken te nemen” door projectmatig te werken. Hierdoor kunt u ervaring op doen binnen verschillende teams en organisaties om te ervaren welke organisatie het beste bij u aansluit.

Functie eisen

- Een afgeronde MBO-V opleiding
- BIG geregistreerd
- Minimaal 16 uur inzetbaar
- In het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer is een pré
- Werkervaring als verpleegkundige is een pré
- Flexibele inzetbaarheid (avond-, weekend- en nachtdiensten) is een pré

Jouw welbevinden staat centraal!
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO, waar je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Daarnaast vergoeden wij alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende het project krijg je persoonlijke begeleiding van een recruiter en accountmanager.

Interesse of vragen? Ik kom graag met je in contact. Je kan mij bereiken via 06-53827142 of wouter.olthof@maandag.nl.

recruiter van de vacature

Wouter Olthof

recruiter van de vacature

Wouter Olthof