Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

  • Category zorg-ggz
  • Region limburg
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9016800

Over de functie

Krijg jij energie van het aanpakken van complexe problematiek door middel van intensieve begeleiding aan patiënten? Heb jij een sterk analytisch vermogen en kun je dit door vertalen in het opstellen van diagnoses?

Je bent werkzaam binnen een FACT team en de doelgroep bestaat uit jeugdigen tussen de 12 en 18 jaar met (signalen van) ernstige psychiatrische problematieken in combinatie met problematieken op andere levensgebieden. Het zijn jeugdigen die (vaak) moeilijk bereikbaar zijn voor hulpverlenende instanties. Enerzijds betreft het jeugdigen de nog geen of onvoldoende probleembesef hebben, anderzijds betreft het jeugdigen die een lange historie hebben met hulpverlening, waarin ze zijn vastgelopen en veelal teleurgesteld zijn.

Het doel is de kwaliteit van het leven van deze jeugdigen te verbeteren en zoveel mogelijk ernstige psychopathologie te behandelen en te voorkomen. Door een praktische aanpak en het aanbieden van aanhoudende zorg, gericht op alle basale levensgebieden, zal de persoonlijke en gezondheidssituatie van de jongere verbeteren

Functie eisen

Kun jij je vinden in het volgende:
- SPV gediplomeerd + geldige BIG Registratie
- affiniteit met doelgroep (12-18 jaar)
- 24 tot 32 uur beschikbaar (variabel)
- Ervaring werken binnen een FACT team

recruiter van de vacature

Maurice Bongaerts

recruiter van de vacature

Maurice Bongaerts