Civiel Technisch Medewerker

  • Category bouw en civiel
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo wo
  • remoteId 9016775

Over de functie

Heb jij net je HBO ‘Civiele Techniek’ diploma behaald en ben je op zoek naar een leuke uitdaging? Dan ben ik op zoek naar jou!

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij momenteel op zoek naar Civieltechnisch talent. Wij bieden jou de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen bij diverse opdrachtgevers binnen het netwerk van Maandag. Onder de opdrachtgevers bevinden zich: ingenieurs- en adviesbureaus, aannemers, gemeenten en overheden.

Maandag is je werkgever en zal zorg dragen dat jij leuke opdrachten vindt. Wij vinden het belangrijk dat je kennis maakt met het volledige civieltechnische spectrum. Hieronder vallen de volgende disciplines: kabels en leidingen, weg- en waterbeheer en kunstwerken.

Uitdagingen waaraan je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld: het begeleiden van het werkvoorbereidingsproces, het berekenen van civieltechnische werken, adviseren en ondersteunen van het projectmanagement, adviseren en ondersteunen van de hoofduitvoerder , het doorberekenen van draagconstructies, etc.

Functie eisen

Functie-eisen:
- Een afgeronde opleiding Civiele Techniek (HBO of WO)
- Geen 9.00 tot – 17.00 mentaliteit

Wat bieden wij:
- Een marktconform salaris volgens de Bouw & Infra CAO
- De mogelijkheid dat je wordt ingezet op een nieuwe opdracht wanneer je huidige opdracht ten einde komt
- Wij vergoeden je reiskosten op basis van € 0,19 per kilometer. Een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.

Word jij enthousiast bij het lezen van deze vacature? Neem dan snel contact met mij op via 06 57593439 of solliciteer via de onderstaande knop!

recruiter van de vacature

Lars Bosscha

recruiter van de vacature

Lars Bosscha