Startersfunctie voor docent!

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9016683

Over de functie

Het overdragen van kennis en daarbij je affiniteit met de jeugd van tegenwoordig heeft jou een aantal jaar geleden doen besluiten om docent te worden! Ben jij bijna klaar met de opleiding of ben je inmiddels in het bezit van je bevoegdheid maar heb je nog geen klassen vol leerlingen? Dan is deze functie iets voor jou!

Leerlingen hebben zin om bij jou in de les te komen. Je weet ze te motiveren voor jouw vak en je kijkt per individu waar hun mogelijkheden liggen en waar jij ze kan ondersteunen. In jouw lessen weet jij ook handig gebruik te maken van de beschikbare ICT-tools zoals de mobiele telefoon en het digibord. Welke leerling pakt immers niet direct zijn telefoon erbij als hij iets wil opzoeken? Je hebt een duidelijke visie over ouderbetrokkenheid en bent binnen je vaksectie een echte teamspeler. Dat jij aan het begin van je docentencarrière staat maakt jou niet uit, je hebt immers genoeg kennis en ideeën!

Wij bieden verrassende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkelingen. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris, een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of de mogelijkheid van een leaseauto.

Wil jij van jouw passie, het docentschap, ook echt je vak maken? Mail dan je CV naar wendy.smit@maandag.nl. We gaan dan kijken welke functie en school het beste bij jou past en zorgen voor klassen vol leerlingen!

Functie eisen

- In het bezit van een 2de graad bevoegdheid of een bijna afgeronde opleiding
- Enige ervaring als docent, kan ook in de vorm van stages
- Competenties: motiveren, begeleiden, kennisoverdracht, collegiaal, kritisch, flexibel

recruiter van de vacature

Wendy Smit

recruiter van de vacature

Wendy Smit