Klantmanager Rechtmatigheid

  • Category sociaal domein
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9016604

Over de functie

Ben jij zelfstandig, nauwkeurig en heb je kennis van inkomen?

Als Klantmanager ben je actief in het beoordelen van verschillende aanvragen op het gebied van inkomen. Hierbij kun je denken aan: voorschotten, bijzondere bijstand, levensonderhoud en uitkeringen. Jij neemt deze aanvragen in behandeling en controleert of mensen hier recht op hebben.

Hoe ziet jouw dag eruit?
Na het opstarten van je computer bekijk je welke dossiers jij vandaag moet behandelen. Deze dossiers variëren van eenvoudige aanvragen tot zeer complexe dossiers. In het systeem staan gegevens van de klant. Jij kijkt of de aanvraag volledig is. Zijn er nog stukken die ontbreken om de aanvraag in behandeling te nemen? Dan leg je contact met de klant om het dossier compleet te maken.

Zodra het dossier compleet is, bekijk je de aanvraag bepaal je zelf of diegene recht heeft op een aanvullend inkomen. Dit doe je door het dossier te analyseren, het te toetsen op de geldende wet- en regelgeving, en alert te zijn op fraudegevallen.
Als je alle factoren hebt meegenomen stel je een besluit op. Jij bepaalt of iemand recht heeft op een uitkering en draagt et zorg voor dat diegene ervan op de hoogte wordt gesteld. Er kan een hoge werkdruk ontstaan, omdat aanvragen binnen vijf weken behandeld moeten zijn.

Wat verwachten wij van jou?
Nauwkeurig en snel werken zijn absolute vereisten voor deze functie. Jij bent verantwoordelijk voor de uitkeringen van mensen en hier mogen natuurlijk geen fouten in gemaakt worden.
Daarnaast kan de werkdruk hoog liggen vanwege de deadlines van de aanvragen. Hier moet je uiteraard tegen kunnen.

Wat kun jij verwachten van Maandag?
Maandag biedt jou een salaris gelijk aan de gemeentelijke schalen. Daarnaast krijg je bij Maandag de kans om ervaring op te doen bij verschillende gemeenten. Ook heb je hier de mogelijkheid om in vaste dienst te komen. Zo wordt je werk nooit saai. Je wordt ingezet op verschillende opdrachten, variërend van 3 maanden tot 2 jaar. Ook zijn we benieuwd naar jouw ambities en wensen. Bij Maandag is ook op dat gebied veel mogelijk. Daar gaan we graag het gesprek met je over aan.

Functie eisen

Wat vragen we aan jou?

Wij zoeken professionals die zich herkennen in de volgende eisen:
- Een afgeronde MBO of HBO opleiding
- Kennis van registratiesystemen (Socrates, GWS4all)
- Een flexibele en nauwkeurige werkhouding
- Het leuk vinden om bij verschillende gemeenten te werken
- Kennis van de geldende wet- en regelgeving

Ben jij benieuwd wat Maandag voor jou kan betekenen? Kom in actie en solliciteer.

recruiter van de vacature

Lars Tigchelaar

recruiter van de vacature

Lars Tigchelaar