Wijkverpleegkundige - Vast Dienstverband

  • Category ggz
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9016596

Over de functie

Kijk jij, naast het geven van medische zorg, vooral verder naar wat iemand nodig heeft om zijn leven zo goed en zo zelfstandig mogelijk te kunnen leiden? Jouw hart ligt in de thuiszorg. Maandag® is op zoek naar jou!

Voor een verschillende zorginstellingen in Drenthe is Maandag® op zoek naar een Wijkverpleegkundige. Als Wijkverpleegkundige verzorg je de coördinatie en uitvoering van verpleging, verzorging en begeleiding van cliënten. Je bent verantwoordelijk voor het gehele zorgproces van een cliënt en de schakel in jouw wijk. Je voert de regie in een integrale aanpak tussen wonen, zorg en welzijn. Daarnaast begeleidt de Wijkverpleegkundige medewerkers uit het team bij zorginhoudelijke werkzaamheden. Naast je werk als Wijkverpleegkundige, treed je ook op als ambassadeur voor de organisatie en ben je onafhankelijk partner voor andere organisaties.

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou! Ben jij de Wijkverpleegkundige die Maandag® zoekt, dan mag je natuurlijk wat van ons verwachten. Zo bieden wij een (vast) marktconform salaris, een lease auto of een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Bij de sollicitatieprocedure behoort goede begeleiding door een vaste recruiter, zijn er opleidingsmogelijkheden en behoort een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

Functie eisen

Natuurlijk hebben wij vanuit onze kant ook enkele eisen:
- Een afgeronde HBO-V opleiding
- BIG geregistreerd
- Sterke relationele en organisatorische eigenschappen
- 1 tot 2 jaar werkervaring als Wijkverpleegkundige
- In het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer
- Minimaal 24 uur inzetbaar
- Flexibel (eventueel inzetbaar voor avond-, weekend- en nachtdiensten)

Indien je geïnteresseerd bent; klim in de pen en stuur jouw CV op! Je kunt contact met mij opnemen door mij te bellen naar 0613009670 of stuur een e-mail naar tessa.molenaar@maandag.nl. Indien jouw profiel niet aan sluit op de bovengenoemde eisen zullen wij jou sollicitatie niet in behandeling nemen.

recruiter van de vacature

Tessa Molenaar

recruiter van de vacature

Tessa Molenaar