Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

  • Category zorg-ggz
  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9016579

Over de functie

Sta jij stevig in je schoenen en kan je schakelen tussen verschillende culturen? Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige kan jij werkzaam zijn binnen een Forensische Setting met complexe psychosociale en psychiatrische problematiek!

Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige werk je multidisciplinair met andere disciplines zoals een Psychiater, GZ-psycholoog, Maatschappelijk Werker of Verpleegkundigen. Hierin kan je een coördinerende rol spelen, je werkt vanuit een sociaal-psychiatrische houding. De doelgroep waarmee je werkt zijn van verschillende sociaal-culturele achtergronden. Door deze afwisselende doelgroep zijn er weinig protocollen en komt er veel aan op je eigen inschattingsvermogen en creativiteit.
De Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige voert intake gesprekken uit, waarbij een verkenning wordt gedaan van de problemen om vervolgens een sociaal-psychiatrische verpleegkundige diagnose te stellen. Op basis van deze diagnose doe je een voorstel voor behandeling die samen met de andere disciplines kan worden uitgevoerd.
Hierbij maak je gebruik van verschillende therapeutische deeltechnieken, zoals cognitieve gedragstherapie, systeemtherapie, motiverende gespreksvoering, probleemoplossende gesprekstechnieken en andere specifieke behandelmethodieken. Met behulp van deze deeltechnieken kan je de een patiënt behandelen en begeleiden.

Functie eisen

• HBO-Verpleegkunde (kwalificatieniveau 5);
• Post-HBO SPV
• Actuele registratie in het BIG-register
• Beschikbaar voor minimaal 16 uur per week (tot 36 uur per week is mogelijk)

Jij zorgt graag voor mensen, wij zorgen graag voor jou.
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen. Dit dienstverband kan projectmatig zijn, maar ook een vast dienstverband behoort tot de mogelijkheden. Bij Maandag® koppel je dus de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van projectmatig werken!

Wij bieden een vast marktconform salaris in de betreffende CAO van de opdrachtgever. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Neem dan contact met mij op via 06-53827142 of wouter.olthof@maandag.nl. Tot Maandag®!

recruiter van de vacature

Wouter Olthof

recruiter van de vacature

Wouter Olthof