MBO-Verpleegkundige

  • Category zorg-vvt
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9016575

Over de functie

Ben jij een enthousiaste Verpleegkundige niveau 4 en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ik bespreek graag met jou de verschillende mogelijkheden bij Maandag© Groningen!

Als Verpleegkundige kun je bij Maandag© Groningen bij verschillende opdrachtgevers in Groningen en Drenthe aan de slag gaan. Zo kun je gaan werken bij ouderenorganisaties of organisaties voor lichamelijk/verstandelijk beperkten.

Als Verpleegkundige bij Maandag® organiseer je de zorg rondom patiënten. Je bent deskundig in de zorg en hebt kennis van ziekten en stoornissen. Daarnaast is het van belang dat je goed met verschillende patiënten en collega’s kunt omgaan. Om goede zorg te leveren werk je in een multidisciplinair team met andere zorgverleners zoals artsen en fysiotherapeuten. Als verpleegkundige draag je bij aan het verlenen en ontwikkelen van kwalitatief goede zorg door gebruik te maken van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen.

Functie eisen

Bij de sollicitatieprocedure behoort goede begeleiding van een vaste recruiter. Daarnaast bieden wij een (vast) marktconform salaris (of meer), een lease auto of een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Tevens zijn er opleidingsmogelijkheden en behoort een vast dienstverband zeker tot de mogelijkheden.

Natuurlijk hebben wij vanuit onze kant ook enkele eisen:
- Een afgerond MBO-V opleiding;
- BIG geregistreerd;
- 1 tot 2 jaar werkervaring als Verpleegkundige;
- In het bezit van een rijbewijs B en eigen vervoer;
- Minimaal 24 uur inzetbaar;
- Flexibel (eventueel inzetbaar voor avond-, weekend- en nachtdiensten).

Hebben wij jouw interesse gewekt? Wij komen graag met jou in contact zodat wij jou beter kunnen leren kennen en om de mogelijkheden bij Maandag© Groningen te bespreken!

recruiter van de vacature

Tessa Molenaar

recruiter van de vacature

Tessa Molenaar