Docent Wiskunde - vast dienstverband

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category onderwijs-speciaal onderwijs onderwijs-hbo/mbo onderwijs-voortgezet onderwijs
  • remoteId 9016558
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Een bijna perfect getal, de absolute waarde, decimale breuken, intervallen en lineaire transformatie.. dit is geen hogere wiskunde voor jou. Ben jij docent Wiskunde en wil je het komende schooljaar eens anders aanpakken? Dan komt Maandag® Amsterdam graag in contact met je! Maandag® detacheert docenten op o.a. het voortgezet onderwijs, in de regio Amsterdam. Bij Maandag® betekent 'detacheren' dat we, in overleg met jou, kijken naar passende opdrachten op scholen die ook jou aanspreken. Vanuit een dienstverband bij Maandag® werk je bepaalde tijd als docent op de school. Is de opdracht voorbij? Dan gaan we op zoek naar een nieuwe opdracht op een andere school! Zo'n opdracht duurt tenminste 2 maanden, maar vaak langer. Je kan er vanuit gaan dat je een half of een heel schooljaar werkzaam bent op een school. Dit betekent dat je daadwerkelijk iets kunt neerzetten met je leerlingen, en juist die continuïteit is in het onderwijs zo belangrijk.

Functie eisen

- eerste- of tweedegraads bevoegdheid Wiskunde;
- 1 of meer jaar werkervaring als docent Wiskunde;
- óf je bent nog in opleiding/studeert binnenkort af en hebt zin om nu al aan het werk te gaan!
- woonachtig in Amsterdam en omgeving of bereid te verhuizen;
- gedegen klassenmanagement;
- het nieuwe schooljaar beschikbaar.

Ook als je nog in opleiding bent, of nét afgestudeerd, komen we graag in contact met je om de mogelijkheden te bespreken!

Je hebt recht op schoolvakanties en doorbetaling hiervan. Na 26 gewerkte weken bouw je ook pensioen op. Maandag® houdt de CAO van het onderwijs aan; je wordt betaald naar opleiding en ervaring. Daar bovenop vergoeden we jouw reiskosten én kun je, desgewenst, een lease auto aanvragen.

recruiter van de vacature

Terri Beens

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden