Docent Nask

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9016523

Over de functie

Nask en met name de wetenschap in het onderwijs is jouw interesse. Ben jij klaar om leergierige bèta leerlingen mee te nemen in de wereld van de natuurwetenschappen?

Ik ben namelijk op zoek naar een enthousiaste Docent Nask in omgeving Groningen of Drenthe. Als docent Nask ben je in staat om de theorie met de praktijk te verbinden. Jouw interactieve lessen zorgen voor een motiverende omgeving voor de leerlingen. Lesgeven aan meerdere klassen in verschillende niveaus is voor jou geen probleem en je weet daarvoor hoe je leerlingen kunt enthousiasmeren met een mix van theorie en praktijk. Ben jij klaar om aan de slag te gaan als docent Nask? Dan ben jij klaar voor Maandag®!

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact met mij op via 06 10 31 28 89 of wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Functie eisen

- Ervaring in het voortgezet onderwijs;
- Tweedegraads lesbevoegdheid of in de afrondende fase van de opleiding Natuurkunde en/of Scheikunde;
- Je weet leerlingen op verschillende manieren te motiveren voor het vak Nask;

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen