Docent Informatica

  • Category primair onderwijs
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9016516

Over de functie

Voor een school in de Achterhoek ben ik per direct op zoek naar een enthousiaste docent Informatica. Het betreffen 15 lessen (dit kan minder worden of tot maximaal 23 lessen, dit is afhankelijk van jouw voorkeur) tot in ieder geval het einde van het schooljaar en eventueel zelfs langer. Ook is het mogelijk om eventueel je lesbevoegdheid te halen bij de school. Je bent docent ICT verantwoordelijk voor het opleiden en begeleiden van de bovenbouw van het Havo en VWO. Eventueel indien gewenst kunnen ook hier onderbouwklassen bij worden gevoegd. Informatica is een eindexamen vak waarbij onderwerpen als; Social Media, bouwen van websites, structureren van mappen etc. aan bod komen.

Als docent ICT vind je het leuk om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van onderwijsplannen, draag je zorg voor een optimale lesinvulling voor de leerlingen en vind je het leuk om diverse trainingen door te ontwikkelen. Wij zijn op zoek naar echte specialisten op het gebied van Social Media, Excel, Netwerken, Hard- en Software, Database beheer en Informatie- analyse en/of Servicedesk (ITIL).

Ben jij per direct beschikbaar, heb je ervaring voor de klas en ga jij graag deze uitdaging aan? Neem dan contact met mij op via franka.vanderweerd@maandag.nl of bel mij op 06-23228760 en ik vertel je graag meer over de vacature

Heb jij ervaring in de ICT branche en heb jij bij voorkeur ook ervaring als docent? Ga dan met Maandag® Velp een nieuw avontuur aan!

Functie eisen

- Je beschikt over een lesbevoegdheid als Docent ICT (of in opleiding)
- Ervaring in de ICT branche is een pré
- Goede pedagogische- en didactische vaardigheden

recruiter van de vacature

Franka van der Weerd

recruiter van de vacature

Franka van der Weerd