Toezichthouder GWW / Cultuurtechniek

  • Category bouw en civiel
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9016447

Over de functie

Bij Maandag Groningen zijn wij op zoek naar een Toezichthouder Cultuurtechniek / GWW die ervaring heeft met het toezichthouden op Natuurontwikkelingsprojecten. Het is een klus voor ongeveer 2 dagen per week voor de duur van 4 Maanden in het Noorden van Groningen. De start van de opdracht zal per September / Oktober 2017 zijn. Als Toezichthouder Cultuurtechniek / GWW verzorg je het toezicht op baggerwerkzaamheden ten behoeve van de natuurontwikkeling in een binnendijks poldernatuurgebied. Je beoordeeld het werk in de uitvoeringsfase en stuurt dit aan waar nodig. Wat voorop staat is dat jij het project toetst op kwaliteit, juistheid en volledigheid.

Het poldergebied is een prachtig natuurgebied dat wordt gekenmerkt door haar grote hoeveelheid bedreigde broedvogels. Het brakke water in de polder zorgt ervoor dat kenmerkende planten en dieren, van het karakteristieke leefmilieu, nieuwe kansen krijgen. Onze opdrachtgever doet er alles aan om dit natuurgebied in optimale staat te houden. Voeg jij je steentje hieraan bij?

Functie eisen

Voor deze opdracht stelt onze opdrachtgever een aantal eisen:
- Je bent in het bezit van een afgeronde MBO opleiding civiele techniek / infrastructuur / cultuurtechniek of gelijkwaardig
- Je hebt 5 jaar ervaring op het gebied van toezicht van civiele werken en/of cultuurtechnische werken
- Je hebt een resultaatgerichte en daadkrachtige pro-actieve werkhouding met een dienstverlenend karakter
- Je bent communicatief vaardig

Geinteresseerde kandidaten dienen uiterlijk maandag 9 Januari te reageren.

recruiter van de vacature

Pepijn Otto

recruiter van de vacature

Pepijn Otto