Klantmanager bijzondere bijstand

  • Category sociaal domein
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9016403

Over de functie

Zorg jij dat alle aanvragen op het gebied van de bijzondere bijstand correct worden afgehandeld? Dan zoek ik jou!

Onverwachte bijzondere kosten die de cliënt niet kan betalen en jij biedt, namens de gemeente, de financiële hulp!
In de rol van klantmanager bijzondere bijstand is dit jouw hoofdtaak en weet je de aanvragen rondom de bijzondere bijstand en minimaregelingen goed en zorgvuldig af te handelen.
Maar voordat ze afgehandeld kunnen gaan worden geef je eerst de voorlichting en informatie aan je cliënt over de regeling.
Je toets en verifieert de aangeleverde gegevens en tevens ben je verantwoordelijk voor de rapportages in het GWS Suite systeem en stel je de beschikkingen op.

Functie eisen

Naast een enthousiaste persoonlijkheid met een flexibele instelling beschik jij over:

Afgeronde HBO opleiding, richting SJD
Recente ervaring met een vergelijkbare functie bij een gemeente

Voor wat, hoort wat natuurlijk! Maandag® biedt je een salaris naar rato van de gemeenteschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up to date te blijven en verwelkomen je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst. Je leert andere professionals kennen die starten en de interne collega’s van de vestiging. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringspartner!

recruiter van de vacature

Leonie Vet

recruiter van de vacature

Leonie Vet