Programmamanager openbare ruimte (senior)

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9016399

Over de functie

Heb jij groen bloed en...groene vingers? Heb jij een sterke visie op groen- en beplantingsprojecten en zie jij jezelf de bestuurlijke besluitvorming hierover wel voorbereiden? Dan heeft Maandag® voor jou een project als Programmamanager Openbare Ruimte!

Als Programmamanager in de regio Amsterdam draag je zorg voor de uitvoering van diverse groenprojecten, zowel in de voorbereidingsfase met de inventarisatie en het formuleren van de opdracht als ook tijdens de aanbesteding en de werkbrigade. Je bent verantwoordelijk voor de participatie, communicatie, de planning en voortgangreportages, de voorbereiding van de bestuurlijke besluitvorming en de advisering. Jij legt verantwoording af aan de Assetmanager en de ambtelijk opdrachtgever.

De werkzaamheden zijn de volgende:
- Zorgdragen voor maatregelenpakket groen/beplantingsprojecten (beplantingsplannen, snoeiwerk, grondverbetering, inrichting) op basis van de inventarisatie achterstallig onderhoud groen.
- Zorgdragen voor participatie, overleg stakeholders, communicatie, vrijwiliger-beheergroepen
- Verdere uitwerking van projecten naar aannemer en Werkbrigade
- Aansturen directievoerder/toezicht
- Voorbereiden bestuurlijke besluitvorming over de projecten
- Voortgangsbewaking op gebied van planning, financiën e.d. in het digitale projectensysteem, en voortgangsrapportages

In deze functie kom je in dienst van Maandag®. Wij bieden verrassende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris, een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of de mogelijkheid van een leaseauto.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met de recruiter.

Functie eisen

- HBO Groen/Techniek
- inhoudelijke kennis groenwerk (beplantingsplannen, snoeiwerk, grondverbetering, inrichting)
- aantoonbare ervaring met werken bij gemeentes
- aantoonbare ervaring met werken bij ingenieursbureaus

recruiter van de vacature

Irene Hoogzaad

recruiter van de vacature

Irene Hoogzaad