Bouwinspecteur

  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9016377

Over de functie

Wegens een sterke toename van het werkpakket zijn wij op zoek naar een Toezichthouder Bouw (Buiteninspecteur). Als buiteninspecteur heb je diverse taken. Zo ga je onder andere het toezicht houden op de realisatie van vergunde bouwwerken, het gebiedsgericht opsporen en rapporteren van illegale situaties, zoals bouwen zonder of in afwijking van de vergunning, met het bestemmingsplan strijdig gebruik en controleer je sloopmeldingen (inclusief asbest) en de bouwactiviteiten in het kader van de BAG, WOZ etc. Verder ga je in overleg met de bouwer en woon je van bouwvergaderingen bij. De klachten van burgers ga je behandelen en controleren en natuurlijk is het voeren van goede administratie over bevindingen eeen must.
Verder bezit jij overtuigingskracht, creativiteit, flexibiliteit en een oplossingsgerichte instelling. Je hebt een goed ontwikkeld gevoel voor maatschappelijke, bestuurlijke en politieke ontwikkelingen en verhoudingen.

Kortom, een buitentoezichtsfunctie voor de bouw- en bestemmingsplankant van de Wabo. We zoeken dus geen vergunningverlener of plantoetser!

Functie eisen

Je beschikt over een bouwkundige opleiding op bij voorkeur HBO-niveau (MBO bespreekbaar, afhankelijk van ervaring), ABW-1 (ABW-2 is een pré) en als voorkeur DTA-C (asbest-certificering) afgerond.

recruiter van de vacature

Anne Lepoutre

recruiter van de vacature

Anne Lepoutre