Ergotherapeut

  • Category ggz
  • Region utrecht
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9004908

Over de functie

Bij onze militaire opdrachtgever gaat een ergo-/handtherapeute met zwangerschapsverlof en daarvoor zoeken we tijdelijke vervanging. Ten behoeve van een voorspoedige revalidatie van de revalidant doe jij als ergo-/handtherapeut onderzoek en observatie wat de revalidant wel en (nog) niet kan. Aan de hand daarvan stel je een behandelplan op en voer je deze uit. Met betrekking tot het revalideren voer je regelmatig gesprekken en toetst of alles nog klopt.
In dit revalidatiecentrum werk je samen in een multidisiclinair team met de revalidant, het revalidantsysteem, de revalidatiearts, het behandelteam en externe instanties. Als bekwaam ergotherapeut ben je ook bekwaam als handtherapeut. Voor deze functie ben jij van 18 april tot 11 september beschikbaar voor 32 uur per week.

Functie eisen

- afgeronde studie HBO ergotherapie en opgeleid tot handtherapeut;
- Aantoonbare werkervaringin het behandelen van orthopedische handproblematiek;
- Je kunt goed werken in een multidisciplinair team;
- Je hebt kennis van psychische stoornissen en implicaties daarvan voor de behandeling en voor het re-integreren naar de thuis- en werksituatie van de revalidant.

Ben jij (tijdelijk) beschikbaar en heb je ervaring in de revalidatie, bel naar 06 23541362 of mail naar lotte.klijnstra@maandag.nl

recruiter van de vacature

Lotte Klijnstra

recruiter van de vacature

Lotte Klijnstra