Projectmanager/Teamleider Techniek

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9016358

Over de functie

Rust, regelmaat en...structuur! Dat zijn jouw toverwoorden als Projectmanager Civiele Techniek. Leid jij je team van directievoerders en werkvoorbereiders naar gestructureerd projectmatig werken volgens de Prince2 methode?

Jouw doel wordt om binnen het team dat verantwoordelijk is voor het onderhoud van de (veelal monumentale) bruggen, sluizen en kademuren het projectmatig werken eigen te laten maken. Het team groeit in professionaliteit en zoekt hierin ondersteuning om verder te groeien. Bij het projectmatig werken heb je te maken met procesontwikkeling, analyse-ontwikkelig en rapportage ontwikkeling. Jij zal tijdens het implementeren van de projectmatige structuur coachend optreden en sturen op de juiste manier van werken (gelieve volgens de Prince 2 systematiek). Je stemt deze werkwijze af op de ketenpartners.

Jij bent iemand die snel informatie tot je kan nemen en daarom snel kan beoordelen welke beslissingen of processtandpunten daarbij passen. Vanuit de verandermanagementvisie moet het team worden overtuigd naar een nieuwe manier van werken.

In deze functie kom je in dienst van Maandag®. Wij bieden verrassende werkplekken met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een goed arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere de mogelijkheid tot een vast dienstverband bij Maandag®, een marktconform salaris, een netto reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer of de mogelijkheid van een leaseauto.
Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer direct via onderstaande button of neem contact op met de recruiter.

Functie eisen

- HBO Civiele Techniek
- 5 jaar ervaring in projectbegeleiding en opdrachten als projectmanager/teamleider
- 5 jaar ervaring op het gebied van projectmatig werken - Prince2
- ervaring op gebiedsontwikkelingsprojecten is een pré
- verandermanagementervaring/ervaring in het begeleiden van teams is een pré
- ervaring als teamleider voor directievoerders en werkvoorbereiders is een pré
- ervaring met het opzetten van methodieken binnen projectmatig werken voor het maken van calculaties en (risico)analyses is een pré

recruiter van de vacature

Irene Hoogzaad

recruiter van de vacature

Irene Hoogzaad