Docent Engels 1e-graad

  • Category onderwijs
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9016353

Over de functie

Samen met je collega’s ben je in staat om naast Maandag ook de dinsdag tot en met vrijdag leerlingen enthousiast te maken met de meest internationale taal. Ben jij het frisse docent talent van 2017?

Voor een school in Groningen ben ik op zoek naar een eerstegraads Docent Engels. Geef jij als Docent Engels graag les aan leerlingen die zichzelf aan het klaarstomen zijn voor de examens of motiveer jij graag leerlingen om hun Engels te verbeteren? Dan ben jij klaar voor Maandag®! Als Docent Engels weet jij de leerlingen te enthousiasmeren voor het vak en samen met hen het niveau te verhogen.

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact met mij op via 06 10 31 28 89 of wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om op projectbasis ervaring op te doen op verschillende scholen.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;
- Je hebt een 1e-graads bevoegdheid voor Engels of bent in de afrondende fase van je opleiding;
- Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden