Docent Engels 1e-graad

  • Category primair onderwijs
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9016353

Over de functie

Ben jij als docent Engels klaar om het Engels van de leerlingen te verbeteren en hen voor te bereiden op hun toekomst als student?

Ik ben namelijk op zoek naar een eerstegraads Docent Engels in de omgeving van Groningen en Drenthe. Als Docent Engels ben jij verantwoordelijk voor verschillende klassen en weet jij leerlingen te motiveren de Engelse taal machtig te worden. Daarnaast weet jij de taal te gebruiken met behulp van diverse lesmethoden om de leerlingen enthousiast te maken voor het vak. Het is belangrijk dat je leerlingen verder weet te helpen en daarmee de kwaliteit van de school verhoogt. Met behulp van interactieve en een grote variatie aan lessen, weet jij de lessen Engels leuk te maken.

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact met mij op via 06 10 31 28 89 of wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;
- Je hebt een 1e-graads bevoegdheid voor Engels of bent in de afrondende fase van je opleiding;
- Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om op projectbasis ervaring op te doen op verschillende scholen.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen