Docent Scheikunde

  • Category primair onderwijs
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9016352

Over de functie

Met spoed op zoek naar de nieuwe Niels Bohr, die ook nog eens talent heeft in het onderwijs. Neem contact op via wisse.vanleeuwen@maandag.nl of 06 10 31 28 89.

Voor een school in Groningen zijn we op zoek naar een Docent Scheikunde met een natuurlijke passie voor het vak. Je gaat lesgeven aan meerdere klassen in verschillende niveaus en je weet hoe je leerlingen kunt enthousiasmeren met een mix van theorie en praktijk. Het leukste is natuurlijk om proefjes uit te voeren met leerlingen die weten wat er gaat gebeuren. Weet jij ze te enthousiasmeren voor het vak scheikunde? Als Docent scheikunde weet jij de klassen goed te leiden en de lessen op een creatieve manier in te vullen.

Ben jij toe aan een frisse start of wil jij graag wat extra uren naast je huidige rooster maken, dan kom ik graag met jou in contact! Wil je meer weten of reageren? Bel me op 06 10 31 28 89 of via wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om op projectbasis ervaring op te doen op verschillende scholen.

Functie eisen

- Ervaring in het voortgezet onderwijs;
- Eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid voor scheikunde of in de afrondende fase van de opleiding;
- Je weet de leerlingen op verschillende manieren te motiveren voor het vak;
- Je kan op een leuke manier je lessen indelen.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden