Docent Scheikunde eerstegraads

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region groningen
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9016352

Over de functie

Lood in goud veranderen is natuurlijk niet mogelijk, maar kun jij als Scheikunde docent de leerlingen ook vertellen waarom?

Voor een school in Drenthe ben ik namelijk op zoek naar een Docent Scheikunde voor de bovenbouw met een natuurlijke passie voor het vak. Je gaat lesgeven aan meerdere klassen in de bovenbouw en je weet hoe je leerlingen kunt enthousiasmeren met een mix van theorie en praktijk. Het leukste is natuurlijk om proefjes uit te voeren met leerlingen die weten wat er gaat gebeuren. Als Docent scheikunde heb jij jouw klassenmanagement goed op orde en weet je de lessen op een creatieve manier in te vullen.

Ben jij toe aan een frisse start of wil jij graag wat extra uren naast je huidige rooster maken, dan kom ik graag met jou in contact! Wil je meer weten of reageren? Bel me op 06 10 31 28 89 of via wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Functie eisen

- Ervaring in het voortgezet onderwijs;
- Eerstegraads lesbevoegdheid voor scheikunde of in de afrondende fase van de opleiding;
- Je weet de leerlingen op verschillende manieren te motiveren voor het vak;
- Je kan op een leuke manier je lessen indelen.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om op projectbasis ervaring op te doen op verschillende scholen.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen