Docent Natuurkunde

  • Category onderwijs
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9016350

Over de functie

Zit je in de buurt waar de valversnelling ongeveer 9,81 ms2 is? En kan je niet wachten om dit uit te leggen aan gretige leerlingen in het voortgezet onderwijs?

Voor een school in Groningen ben ik namelijk op zoek naar een Docent Natuurkunde. Als Docent Natuurkunde weet jij duidelijk uit te leggen wat versnelling met zwaartekracht te maken heeft en hoe licht zich beweegt. Je gaat ook samen met de leerlingen de leukste theorieën testen en proefjes uitvoeren aan meerdere klassen in verschillende niveaus. Daarnaast weet jij de klassen goed te leiden en de lessen op een creatieve manier in te vullen.

Ben jij toe aan een frisse start of wil jij graag wat extra uren naast je huidige rooster maken, dan kom ik graag met jou in contact! Wil je meer weten of reageren? Bel me op 06 10 31 28 89 of via wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om op projectbasis ervaring op te doen op verschillende scholen.

Functie eisen

- Ervaring in het voortgezet onderwijs;
- Eerstegraads of tweedegraads lesbevoegdheid voor Natuurkunde of in de afrondende fase van de opleiding;
- Je weet de leerlingen op verschillende manieren te motiveren voor het vak;
- Je kan op een leuke manier je lessen indelen.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden