Docent Nederlands 1e graad

  • Category primair onderwijs
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9016302

Over de functie

Durf jij het aan om een nieuwe Maandag® aan te gaan?

Je geeft als Docent Nederlands les aan de bovenbouw aan HAVO en VWO leerlingen. Natuurlijk is daar een optimale voorbereiding voor nodig om de lessen zo effectief, goed en leerzaam te laten verlopen. Het gaat om een parttime functie.

De school staat voor veiligheid, plezier, samenwerken en ontwikkelen, groei en resultaat.

Functie eisen

- Je hebt een 1e graad lesbevoegdheid voor Docent Nederlands (of je zit in de afrondende fase van de lerarenopleiding)
- Je bent zowel pedagogisch als didactisch sterk onderlegd
- Je hebt minimaal 1 jaar werk- en/of stage ervaring als Docent Nederlands in de bovenbouw op HAVO en VWO niveau binnen het onderwijs

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je zowel korte als lange termijn opdrachten uitvoeren. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de cao VO. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Ook vergoeden wij alle reiskosten op basis van € 0,19 per km. Uiteraard horen vakantiedagen en vakantiegeld tot de standaard voorwaarden en kunnen wij je eventueel ook voorzien van een lease auto!

Voel jij je aangesproken na het lezen van deze vacature of heb jij je twijfels? Laat het mij dan weten en wie weet sta jij binnenkort voor de klas! Ben jij die Docent Nederlands die ik zoek?

recruiter van de vacature

Valery de Groot

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden