Projectleider Inkoop en Contracten GWW

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9016278

Over de functie

Ben jij een projectleider in hart en nieren? Voor een opdrachtgever in regio Amsterdam zijn wij op zoek naar een projectleider inkoop en contracten GWW voor een periode van 1 jaar.
Je gaat je bezig houden met grote nieuwe infrastructuur-opgaven, bouw- en woonrijp maken in de gebiedsontwikkeling en stedelijke vernieuwings projecten tot aan herinrichtingen en grootonderhoud.
Ben jij in het bezit van een relevant HBO diploma en aantoonbare affiniteit met de civiel technische projecten wereld?

De projectleider inkoop en contracten verzorgt binnen het contractmanagment de advisering en producten tot en met aanbesteding en voert contractmanagment uit op raamovereenkomsten of diensten. De werkzaamheden zijn met name gericht op de diverse gebiedsontwikkelingen of projecten in opdracht van stadsdelen en het contractmanamagent op raamovereenkomsten die momenteel in aanbesteding zijn. Van de projectleider inkoop en contracten verwachten we inzet om slim in te kopen voor onze Amsterdamse projecten. Het gaat daarbij onder meer om de hands-on adversering in het inkoop-en aanbestedinsproces, het schrijven en toesten van inkoopproducten, het bundelen van inkoopgaven op stadsdeelprojecten en het inkopen en monitoren van ingenieursdiensten. Je adviseert over en stelt onder andere op:
* Inkoopstrategieen
* Selectieleidraden
* Contracten of uitvragen met functionele of prestatie eisen
* Nota(s) van inlichtingen
* Beoordelingsprotocollen en daarnaast organiseer je het contractbeheer binnen de projecten.

Functie eisen

- Relevant HBO diploma
- WO werk- en denkniveau
- Aantoonbare affiniteit met de civieltechnische projecten wereld
- 2 jaar (stage) werkervaring in een projectmatige omgeving

recruiter van de vacature

Irene Hoogzaad

recruiter van de vacature

Irene Hoogzaad