Apothekersassistent

  • Category ggz
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9016272

Over de functie

Het is altijd lente in de ogen van de ‘’apothekers’’ assistente, voor de cliënten van de assistente... is het altijd Lente!! Word jij het nieuwe zonnetje van een gespecialiseerde apotheek?

Als apothekersassistent ben jij samen met je collega’s in de apotheek verantwoordelijk voor de volledige medicijnuitgifte. Je bent onderdeel van een multidisciplinair team dat bestaat uit gespecialiseerde artsen, verpleegkundige en ondersteunde functies.
Je geeft de cliënten vanuit een centrale balie voorlichtingen en adviezen betreft de inname en bijwerkingen van de medicatie. Tevens ben jij het aanspreekpunt voor inkomende telefonische vragen. Naast deze werkzaamheden zorg jij er ook voor dat de bestellingen, die via recepten binnen komen, klaar liggen voor de cliënten.

Voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen en heb je zin in een nieuwe Maandag®? Mail je CV dan naar ilona.vrielink@maandag.nl of bel mij gerust op 06-20614626

De startdatum is in overleg, net als het aantal uren.

Functie eisen

- Afgeronde opleiding apothekersassistent (MBO)
- Relevante werk- en/of stage-ervaring
- Flexibele werkhouding
- Communicatief vaardig en klantvriendelijk
- Secuur

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Ilona Vrielink

recruiter van de vacature

Ilona Vrielink