Wijkverpleegkundige (HBO-V) (VAST CONTRACT)

  • Category ggz
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9016246

Over de functie

Motiveren, regisseren en verplegen. Als wijkverpleegkundige beheers jij deze competenties allemaal. Jij ook? Dan is die vaste aanstelling misschien wel voor jou!

De rol van wijkverpleegkundige is erg in beweging en kent diverse uitdagende werkzaamheden.
Jij bent het aanspreekpunt voor het team, de cliënt en de contactpersonen van de cliënt. Naast het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen, lever je ook een grote bijdrage aan de kwaliteit van zorg.
Door het coördineren van de zorg en het coachen van het team waarborg jij deze kwaliteit. Tevens ondersteun jij het team bij complexe zorgvragen.

Daarnaast ben jij bezig met indicaties stellen. Het is van groot belang dat je de behoeften van de cliënt in kaart kunt brengen en een objectieve mening kunt vormen. Jij bent ook in staat om op een professionele manier zowel cliënt als de contactpersonen van de cliënt te woord te staan.

Mocht je geen cursus hebben gevolgd voor het indiceren, dan is Maandag® in de gelegenheid om jou deze cursus aan te bieden.

Voldoe jij aan onderstaande functie-eisen en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Mail je CV dan naar ilona.vrielink@maandag.nl of bel mij gerust op 06-20614626

De startdatum is in overleg, net als het aantal uren.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een afgeronde HBO-V opleiding
- Bevoegd en bekwaam met alle verpleegtechnische handelingen
- Een geldige BIG-registratie
- Ervaring met coördinerende en coachende werkzaamheden
- Cursus indiceren is een pré

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO (VVT). Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Ilona Vrielink

recruiter van de vacature

Ilona Vrielink