Verpleegkundige (niveau 4) (VAST CONTRACT)

  • Category ggz
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9016240

Over de functie

Een verpleegkundige werkt zoals een musicus speelt.. met zijn hart, zijn hoofd en zijn handen. Kun jij als verpleegkundige met deze instrumenten spelen zoals de cliënt en het team dat verlangd?

Als MBO verpleegkundige beantwoord jij de vraaggerichte zorg vanuit de cliënten. Dit zijn voornamelijk specifieke en complexe zorgsituaties. Naast het verrichten van de voorbehouden verpleegtechnische handelingen geef je ook adviezen en ondersteuning aan het team.
Jij onderhoudt contacten met de familie en huisartsen en zorgt voor een complete overdracht naar de volgende dienst. Je zorgt er ook voor dat de zorg-leef plannen goed worden uitgevoerd en bewaakt de kwaliteit van zorgverlening.

Voldoe jij aan onderstaande functie-eisen en heb je zin in een nieuwe uitdaging? Mail je CV dan naar ilona.vrielink@maandag.nl of bel mij gerust op 06-20614626.

De startdatum is in overleg, net als het aantal uren.

Functie eisen

- Je bent in het bezit van een afgeronde opleiding tot Verpleegkundige (MBO 4)
- Bevoegd en bekwaam met alle verpleegtechnische handelingen
- BIG geregistreerd
- Flexibel inzetbaar (alle diensten)
- Ervaring in de ouderenzorg
- Je bent communicatief vaardig

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende CAO (VVT). Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden. Tevens is er een mogelijkheid om in aanmerking te komen voor een vast dienstverband.

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

recruiter van de vacature

Ilona Vrielink

recruiter van de vacature

Ilona Vrielink