HR Specialist

  • Category maandag intern
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9016230

Over de functie

Een functie voor een HR enthousiasteling die buiten de lijntjes durft te kleuren.

Maandag®, een groeiende organisatie, volop in beweging. Menselijk, persoonlijk en flexibel. Met grote ambities, verrassend en fris.
Maandag® helpt organisaties om personele vraagstukken op te lossen. Door focus, professionaliteit en snel handelen. Wij zijn actief in de publieke sector in de zorg, het onderwijs en de overheid.

We zijn een platte, jonge organisatie. Startup mentaliteit, maar ervaren. Ons motto: eerst wie, dan wat. Het vinden, behouden en ontwikkelen van enorm gedreven medewerkers heeft onze hoogste prioriteit. HR moet altijd versnellen en niet frustreren. Geen ingewikkelde zaken uitrollen waar alleen HR professionals blij van worden. Heilige huisjes omver durven gooien.

We zoeken hiervoor een HR specialist die van aanpakken weet. Een collega die HR 3.0 kan helpen uitrollen. Met verstand van zaken en een kritische blik.
Die begrijpt dat we groeien als we weten wat een mens drijft en niet verzand in competentiematrixen, saaie functieprofielen en lange meetings.

Functie eisen

Wat neem je mee?
Energie. Karakter. HR Kennis. Lef.

Jij weet wat ‘hip’ and ‘happening’ is binnen HR. Je bent zelfstandig en zelf-startend. Een doorzetter. Waarschijnlijk zelfs een tikkeltje eigenwijs.
Verder ben je een netwerker. Je kan omgaan met dynamiek maar behoudt overzicht.

Je beschikt verder over:
• Een afgeronde opleiding op HBO-niveau in de richting HRM/ P&O;
• Minimaal 4 a 5 jaar passende werkervaring;
• Werkervaring in organisaties die durfden te veranderen.

Wij bieden:
Een unieke functie met de verrassende combinatie van verantwoording voor HR beleid, -vernieuwing en -service. Binnen een frisse dynamische ondernemers cultuur. Samenwerken in een ambitieus team. Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor nieuwe initiatieven.

Locatie: Purmerend

Ga jij voor een functie met karakter en kun je niet wachten om te starten? Reageer dan direct.

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen

recruiter van de vacature

Patricia van Deursen