Beleidsmedewerker Werk & Inkomen

  • Category sociaal domein
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9016185

Over de functie

De organisatie
Gemeente in Zuid-Holland is een ambitieuze organisatie met ca 650 medewerkers. Als organisatie doen zij er alles aan om onze medewerkers hier optimaal in te faciliteren, op een maatschappelijk verantwoorde manier (MVO). Bijvoorbeeld door vorm te geven aan Het Nieuwe Werken: slimmer, efficiënter en effectiever werken, gebruik makend van nieuwe technologieën. Dit hypermoderne kantoor biedt alle mogelijkheden om optimaal te flexwerken (flexibel, tijd- en plaats onafhankelijk). Dit creëert nieuwe vormen van samenwerking, meer eigen verantwoordelijkheid; eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid. Ook zoeken zij bewust de verbinding met elkaar. Dit alles doen ze onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

De afdeling
Bij de afdeling W&I verrichten 154 medewerkers werkzaamheden ter uitvoering van de aan de gemeenten opgedragen taken op het gebied van de sociale zekerheidswetgeving en leerplicht. Het uitgangspunt bij de uitvoering van deze werkzaamheden is klantgerichtheid en bedrijfsmatig werken. Begrippen als eigen verantwoordelijkheid, creativiteit en flexibiliteit zijn verbonden aan de wijze waarop de medewerkers hun taken uitvoeren. Werkgeversservicepunt is een onderdeel van de afdeling Werk en Inkomen de gemeente en werkt nauw samen met de andere werkgeversservicepunten in de arbeidsmarkt regio.

De functie
Als beleidsmedewerker werk je samen met de klant aan de ontwikkeling van het sociaal domein op het onderdeel participatie/re-integratie. De klanten bestaan uit het bestuur, onze partners, onze collega’s van de uitvoering en onze inwoners. Je realiseert oplossingen en voorzieningen binnen een breed scala aan onderwerpen op het werkterrein van de afdeling Werk en Inkomen. Je voert de regie op vraagstukken en adviseert de klant, zowel op verzoek als uit eigen beweging. Door jouw visie ben je in staat nieuwe zaken op te pakken. Je weet draagvlak te creëren waardoor nieuwe wegen kunnen worden ingeslagen en nieuwe werkterreinen kunnen worden ontwikkeld. Dit doe je met de nodige creativiteit, doortastendheid en overtuigingskracht.

Functie eisen

• Afgeronde opleiding op minimaal HBO-niveau
• Minimaal 3 jaar ervaring in de laatste 5 jaar als Beleidsmedewerker Werk en Inkomen
• Minimaal 1 jaar ervaring in de laatste 3 jaar op het gebied van participatie en re-integratie

Vanwege de grote belangstelling nodig ik alleen mensen uit die voldoen aan alle gestelde eisen!

Ben jij diegene die ik zoek? Neem dan contact op met mij via 06-10199413 of stuur jouw CV naar: Lisanne.vandenieuwegiessen@maandag.nl

recruiter van de vacature

Lisanne van de Nieuwegiessen

recruiter van de vacature

Lisanne van de Nieuwegiessen