Psychiater - Vast Dienstverband

  • Category zorg-ggz
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9016146

Over de functie

Wil jij als Psychiater de rol van regisseur oppakken bij één van onze opdrachtgevers? Ben jij in staat met je ideeën een multidisciplinair team te inspireren? Neem contact met me op!

Maandag® Breda is voor de regio West-Brabant en Zeeland op zoek naar een enthousiaste Psychiater. Je kunt werkzaam zijn in verschillende organisaties met diverse doelgroepen en problematieken. Vanuit organisaties binnen de GGZ, gehandicapten- en ouderenzorg krijgt Maandag® regelmatig de vraag om tijdelijke en vaste functies in te vullen. Kortom: Wij bieden een baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling in verschillende plezierige werkomgevingen.

De taken die bij de functie van Psychiater horen, zijn onder andere het doen van onderzoek, diagnostiek en behandeling. Je bent samen met de programmaleiding verantwoordelijk voor het leiden van een multidisciplinair team. Je geeft op eigen wijze uitvoering aan de rol van hoofdbehandelaar. Onderdeel hiervan is uiteraard ook het begeleiden van A(N)IOS. Ook participeer je in de opleidings- en supervisiegroepen. Tot slot neem je deel aan de crisisdienst overdag en aan de bereikbaarheidsdienst (afhankelijk van de opdrachtgever).

Functie eisen

• Een BIG- en specialistenregistratie.
• Uitstekende communicatieve vaardigheden
• Stressbestendigheid.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO van de opdrachtgever. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.
Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil je met mij in gesprek om jouw motivatie te bespreken? Solliciteer via de knop of neem contact met me op via 06-13441829

recruiter van de vacature

Boris Landa

recruiter van de vacature

Boris Landa