Medewerker Klantcontactcentrum

  • Category sociaal domein
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9016104

Over de functie

De gemeente is een ambitieuze organisatie met ca 650 medewerkers die zich de komende jaren ontwikkelt naar een regie-organisatie. Veel van de taken die ze nu nog als vanzelfsprekend zelf doen, worden dan geheel of gedeeltelijk door andere partijen gedaan, of ze doen ze samen met anderen.
Als organisatie geven ze vorm aan Het Nieuwe Werken: slimmer, efficiënter en effectiever werken, gebruik makend van nieuwe technologieën. Het hypermoderne kantoor biedt alle mogelijkheden om optimaal te flexwerken (flexibel, tijd- en plaats onafhankelijk). Dit creëert nieuwe vormen van samenwerking, meer eigen verantwoordelijkheid; eigen creativiteit en oplossingsgerichtheid. Ook zoeken zij bewust de verbinding met elkaar. Dit alles doen ze onder het motto: Vertrouwen, Verbinden en Verantwoordelijkheid.

Opdracht:
De gemeente opent per 18 januari een servicepunt. Woensdag, vrijdag en zaterdag van 10.00-14.00 uur. Op zaterdag willen zij graag putten uit een poel van 4 tot 6 studenten om zo de zaterdag een dienst te draaien. Eventueel kan men ook op de woensdagen en vrijdagen ingezet worden. Het gaat om 5 uur per dag, want opstarten en afsluiten hoort er ook bij. Het gaat vooralsnog om een periode van acht maanden.

In dit nieuwe servicecentrum wordt de aanvraag voor rijbewijs, ID-kaart en paspoort aangeboden. Eventueel ook met ophalen van deze documenten, maar in principe worden de documenten thuisbezorgd. De medewerkers moeten vooral veel gevoel voor dienstverlening (hostmanship) hebben en snel nieuwe taken kunnen oppikken. De nieuwe medewerkers krijgen een training van een dag en worden de eerste twee maanden ingewerkt door vaste, ervaren medewerkers.

Functie eisen

- HBO/WO student of opleiding afgerond na 1-1-2016

Heb je interesse? Neem dan contact op met mij via lisanne.vandenieuwegiessen@maandag.nl of bel naar 06-10199413

recruiter van de vacature

Lisanne van de Nieuwegiessen

recruiter van de vacature

Lisanne van de Nieuwegiessen