Accountmanager Onderwijs

  • Category maandag intern primair onderwijs overig
  • Region gelderland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9016064

Over de functie

Als Accountmanager ga jij je inzetten voor het vakgebied Onderwijs.

Om een beeld te krijgen van de functie, is hier Accountmanager Romi Cid Loermans aan het woord:

Hoe ziet een dag voor een Accountmanager bij Maandag® eruit?
Ik begin de dag vol energie en goede moed. Ik scrol door mijn inbox en handel alle belangrijke mails af en kijk of ik nieuwe aanvragen binnen heb gekregen. Zo ja, dan bespreek ik deze direct met mijn recruiters. Wij hebben tenslotte geen tijd te verliezen!
Vervolgens speur ik het internet af naar vacatures, pak ik de telefoon en bel ik mijn opdrachtgevers om uit te vinden of wij vanuit Maandag® hierin iets kunnen betekenen. Afspraken inplannen om new business te creëren hoort er ook bij naast het onderhouden van je bestaande portfolio.

Wat zijn nog meer werkzaamheden die bij de functie van Accountmanager bij Maandag® horen?
Ik begeleid de professionals die in sollicitatieprocedure zitten bij mijn opdrachtgevers. Denk hierbij aan sollicitatievoorbereiding, het begeleiden van de sollicitatie en de afhandeling. Voor mijn lopende projecten verzorg ik evaluatie-/beoordelingsgesprekken en ben ik overall contactpersoon voor zowel de professional als opdrachtgever.

Kortom ik ben verantwoordelijk voor een succesvol verloop van het project!

Wat moet een goede Accountmanager in huis hebben?
Je moet gedreven zijn om commerciële successen te behalen, waarbij jij de touwtjes in handen neemt en kansen creëert. Hierbij is een flinke dosis overtuigingskracht en een sterke persoonlijkheid belangrijk. Plezier hebben in je werk staat voorop en vind ik het leuk om in contact te zijn met verschillende type mensen.

Kun je wat meer vertellen over de sfeer binnen Maandag®?
Bij Maandag® Arnhem werk je in een enthousiast en ambitieus team van Accountmanagers en Recruiters. Actiegericht, direct, laagdrempelig en een hoge mate van vrijheid in de manier waarop jij jouw doel bereikt, is kenmerkend voor de cultuur van Maandag®. Een goede samenwerking en je gedrevenheid is de sleutel tot succes!

Wat bieden we jou:
Een erg leuke en ambitieuze werksfeer waar plezier en resultaat hand in hand gaat. Naast een passend salaris faciliteren we jou in een leaseauto en andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Ook bieden we volop mogelijkheden om je verder op kennis en competentieniveau te ontwikkelen via onze Maandag Academy

Functie eisen

• HBO werk- en denkniveau
• Fulltime beschikbaar
• Minimaal 2 jaar commerciële werkervaring in de arbeidsbemiddeling
• Je hebt ervaring met (telefonische) acquisitie
• Je bent zelfstandig, proactief, ambitieus en sales gedreven
• Je bent communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus

recruiter van de vacature

Franka van der Weerd

recruiter van de vacature

Franka van der Weerd