Bouwtalenten Opgelet!

  • Category bouw en civiel
  • Region noord-brabant
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • remoteId 9016062

Over de functie

Maandag® Eindhoven is altijd op zoek naar talenten in de bouw. Ben jij op zoek naar afwisseling, uitdaging en plezier in je werk? Heb jij de drive om je expertise in te zetten bij diverse organisaties in de regio Brabant? Dan is Maandag® de werkgever voor jou! Via Maandag® krijg je de mogelijkheid om bij diverse organisaties je kennis en kunde in te zetten. Daarnaast, door het werken op diverse projecten, heb je voortdurend afwisseling in je werk. Je wordt uitgedaagd als professional om continue te schakelen binnen een project of een team, waarbij je ook nog eens een groot netwerk opbouwt!

Binnen de bouw zijn wij op zoek naar:
- Werkvoorbereiders
- Uitvoerders
- Calculatoren
- Projectleiders
- Toezichthouders
- Tekenaars
- Bouwplantoetsers

Functie eisen

- Afgeronde MBO of HBO opleiding, bijvoorbeeld Bouwkunde
- Minimaal 1 jaar ervaring bij een overheidsinstantie
- Afgeronde trainingen en cursussen zoals ABW 1 en 2 en Bouwbesluit 2012 zijn een pré

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Denk daarbij niet alleen aan korte projecten, want ook projecten van lange duur zijn er volop.
Natuurlijk bieden wij je een marktconform salaris volgens cao. Daarnaast horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.
Je reiskostenvergoeding bedraagt netto €0,19 per kilometer woon-/werkverkeer en een leaseauto uit eigen wagenpark is ook bespreekbaar. Gedurende je opdracht komt je accountmanager regelmatig bij je langs ter begeleiding. Uiteraard bieden wij je ook de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen, wij organiseren namelijk cursussen en trainingen voor onze professionals op de Maandag® Academy.

recruiter van de vacature

Myrthe van Oeffelen

recruiter van de vacature

Myrthe van Oeffelen