Accountmanager Financieel Rotterdam

  • Category maandag intern
  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9016047

Over de functie

Ben jij op zoek naar de volgende stap binnen accountmanagement waarbij ondernemen centraal staat?
Wij zoeken een enthousiaste en betrokken Accountmanager Financieel die voor onze opdrachtgevers 100% resultaat kan behalen. Dit doe je doormiddel van een flinke dosis lef, met de juiste focus en een verfrissende blik op het werkveld.
We zoeken iemand die het verschil kan maken. Je kent de actuele thema’s en bent scherp op de commerciële processen in combinatie met een servicegerichte en integere aanpak. Maar bovenal vind je het ontzettend leuk om een netwerk binnen de non-profitsector op te bouwen. Wellicht omdat je die sector al kent, maar misschien ook omdat je als accountmanager een nieuw op te zetten label als een uitdaging ziet. Dan maak jij de stap naar een financieel terrein dat de komende jaren alleen maar uitdagender wordt. Wij faciliteren die stap graag en begeleiden je daarin met jarenlange ervaring binnen de (lokale) overheid en een ervaren, dynamisch en betrokken team.

Dus, zie jij het als een uitdaging om proactief new business te genereren?

Functie eisen

Dit worden dan jouw verantwoordelijkheden:
Het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van het netwerk binnen de afgestemde regio. Dit doe je door intensieve acquisitie en je bent in staat je eigen leads te genereren.
Je bent verantwoordelijk voor het totale beheer van de afgestemde targetaccounts en/of accounts binnen jouw specialisme(n).
Je levert maatwerk aan je relaties. Je weet de juiste behoeften te bepalen of het juiste advies te geven betreffende de tijdelijke ondersteuning op het financiële vakgebied van onze (potentiële) opdrachtgevers

Het is een pré als je over een groot netwerk beschikt
Het is een pré als je over financiële basiskennis beschikt
Het is een pré als je al ervaring hebt binnen de (financiële detachering)
Maar het allerbelangrijkste is dat je succesvol bent en dat je dat ook in deze baan wilt zijn
Je beschikt over passie, drive en doorzettingsvermogen om je (verkoop)doelstellingen te halen

Wij hebben er zin in, jij ook? Solliciteer dan direct!

recruiter van de vacature

Karlijn Houdijk

recruiter van de vacature

Karlijn Houdijk