Docent Biologie

  • Category voortgezet onderwijs
  • Region drenthe
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9015951

Over de functie

De mens, voortplanting, erfelijkheid en het milieu. Dit is een greep uit de onderwerpen die jou als 2e of 1e graad Biologie Docent altijd hebben gefascineerd.

Voor een Voortgezet Onderwijsinstelling in omgeving Drenthe ben ik namelijk op zoek naar een docent Biologie die per direct zou willen starten. Als docent Biologie ben je in staat om de theorie met de praktijk te verbinden en weet je de leerlingen de theorie te laten ontdekken vanuit verschillende invalshoeken. Het mooie als docent Biologie is het feit dat je samen met de leerlingen de praktijk en de theorie mag onderzoeken. Met behulp van practica kun jij de leerlingen motiveren om meer te leren van wat het vak Biologie inhoudt. Alle natuurverschijnselen weet jij zo uit te leggen dat elke leerling het kan begrijpen. Verder zorgen jouw interactieve lessen voor een motiverende omgeving.

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact met mij op via 06 10 31 28 89 of wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;
- Je hebt een 1e- of 2e-graads bevoegdheid voor Biologie of je bent in de afrondende fase van de opleiding;
- Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen