Officemanager

  • Category maandag intern
  • Region overijssel
  • opleidingsniveau mbo
  • remoteId 9015890

Over de functie

Houd jij ervan om snel te schakelen, kun je goed het overzicht bewaren, werk je secuur en ben jij scherp in een drukke omgeving? En ben je toe aan een veelzijdige en uitdagende functie? Dan is de functie van Officemanager bij Maandag® je op het lijf geschreven!
Voor onze nieuwe vestiging in Enschede zijn wij op zoek naar een enthousiaste Officemanager (fulltime) die graag deel uit wil maken van een fris, gedreven en ambitieus team. Het betreft een zelfstandige functie waarbij jij er verantwoordelijk voor bent dat alle (administratieve) werkprocessen soepel verlopen. Denk hierbij aan het verwerken van personeelsmutaties in ons CRM systeem, rapportages opstellen, bestellingen doen en het beheren van het vestigingsbudget.

Daarnaast heb je ook een coördinerende rol op de vestiging. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten en bent de schakel tussen de vestiging en ons hoofdkantoor in Purmerend. Je beheert de agenda en algemene mailbox, neemt de telefoon op en notuleert tijdens de vergaderingen. Kortom, als Officemanager bij Maandag® Enschede verricht je zelfstandig en op nauwkeurige wijze werkzaamheden voor de vestiging, de vestigingsdirecteur en het salesteam en draag je de verantwoordelijkheid voor het secretariaat op de vestiging.

Dit zijn jouw competenties:
- Gestructureerd
- Enthousiast
- Snel kunnen schakelen
- Communicatief sterk
- Proactief
- Nauwkeurig
Ga jij een uitdaging niet uit de weg, sta je stevig in je schoenen, ben je communicatief vaardig en houd je ervan om de mouwen op te stropen en deel uit te maken van een gedreven team om Maandag® Enschede op de kaart te zetten? Reageer dan snel!

Functie eisen

- Je hebt een MBO 4 opleiding afgerond in de richting managementassistente, directiesecretaresse of office management
- Je hebt minimaal 2 jaar ervaring op gedaan in een commerciële omgeving of arbeidsbemiddeling
- Je bent fulltime beschikbaar
- Je woont in Enschede of bent in deze omgeving woonachtig

Ben jij een flexibele officemanager die van aanpakken weet? Wil jij werken in een dynamische organisatie en ben je op zoek naar een veelzijdige en uitdagende functie? Reageer dan snel!

Let op! Je sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen wanneer er wordt voldaan aan bovenstaande functie-eisen.

recruiter van de vacature

Merlien Soedhoe

recruiter van de vacature

Merlien Soedhoe