Doktersassistente

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category ggz
  • remoteId 9015807
  • Fulltime/Parttime parttime

Over de functie

Ga jij zorgvuldig om met de patiënt en zijn gegevens? Vind jij het leuk om de huisartsen te ondersteunen waar nodig? Agendaplanning doe je ook in een handomdraai en ben je toe aan een nieuwe Maandag®? Neem dan contact op via 06-12 70 94 93

Voor een opdrachtgever in Amsterdam zoek ik een doktersassistente voor 24 tot 32 uur.

De ochtend start je met een verse kop koffie. Ondertussen stromen de telefoontjes al binnen. Tijdens de telefoontjes voer je triage uit en stel je de patiënten gerust. In de tussentijd komen de eerste patiënten al binnen. Je stelt de huisarts op de hoogte en zorgt ervoor dat alles klaar staat voor de kleine ingrepen en voert de urineonderzoekjes uit.

Nadat de patiënten bij de huisarts zijn geweest geef je voorlichting over de behandeling of het onderzoek wat voorgeschreven is. Voordat je het weet is het alweer tijd voor de middagpauze en maak je een lekkere tosti klaar voor jezelf.
Daarna is het tijd voor je eigen spreekuur. Tijdens dit spreekuur verricht je diverse handelingen waaronder hechten, verbinden, injecteren, aanstippen van wratten of de controle diabetespatiënten. Het einde van de dag sluit je af met wat administratieve taken.

Toe aan een nieuwe Maandag®? Dan zie ik je reactie graag tegemoet.

Functie eisen

- Doktersassistente MBO 4
- Sociaal en enthousiast
- Nauwkeurig en een goed overzicht hebben
- Ervaring binnen een huisartsenpraktijk

recruiter van de vacature

Evelien van der Laan

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden