Docent Wiskunde 1e graad

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9015790

Over de functie

Wil jij in het nieuwe jaar een frisse start met een nieuwe baan op een moderne, levendige school?

Jij als docent Wiskunde geeft les aan de onder- en bovenbouw aan HAVO en VWO klassen. Dit doe je op een school in Noord-Holland waar kwalitatief goed en uitdagend onderwijs wordt gegeven. Dit betreft een functie van 0,5 fte. Je krijgt (indien gewenst) begeleiding bij het sollicitatieproces en begeleiding tijdens je werkzaamheden als docent Wiskunde. Ook vergoeden wij alle reiskosten op basis van € 0,19 per km.

Functie eisen

Naast de vereiste 1e graad onderwijsbevoegdheid voor docent Wiskunde 1e graad (of studerend hiervoor) is ervaring met lesgeven gewenst. Je hebt een actieve en inspirerende houding omdat je werkt met onderwijsvernieuwingen zoals het projectonderwijs en het werken met teams. Verder ben je pedagogisch sterk en kan goed differentiëren.

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je zowel korte als lange termijn opdrachten uitvoeren. Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Ook vergoeden wij alle reiskosten op basis van € 0,19 per km. Uiteraard horen vakantiedagen en vakantiegeld tot de standaard voorwaarden en kunnen wij je eventueel ook voorzien van een lease auto!

recruiter van de vacature

Valery de Groot

recruiter van de vacature

Valery de Groot