GZ-Psycholoog - Ouderen

  • Category zorg
  • Region noord-brabant zeeland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9015702

Over de functie

Ben je GZ-psycholoog en heb je ervaring en affiniteit met Ouderen? Lees dan verder!

Voor een van onze opdrachtgevers zijn we op zoek naar een GZ-psycholoog voor een veelzijdige en uitdagende baa binnen het ambulante programma Ouderenpsychiatrie. De opdrachtgever richt zich op onderzoek, advies en behandeling voor mensen van 65 jaar en ouder met psychiatrische problemen.

In deze functie zal je je bezighouden met het voeren van het intakes door middel van diagnostische testen, persoonlijke gesprekken en systematisch dossieronderzoek. Je treedt op als hoofdbehandelaar binnen het multidisciplinair team, het coördineren en (inhoudelijk) verantwoordelijk zijn voor behandelprocessen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van doelgerichte behandeltrajecten voor cliënten met diverse complexe problematieken, zowel individueel als systeem- en groepsgericht. Tot slot bewaak je de voortgang van de behandeling van de cliënt, toetst deze aan behandeldoelen, en je weet op basis van wetenschappelijke ontwikkelingen en behandelmethodes te beoordelen en toe te passen.

Functie eisen

De eisen behorende bij deze functie zijn:
- BIG-registratie als GZ-psycholoog.
- Kennis, ervaring en affiniteit met het werken met Ouderen.
- Sterke motivatie tot het verder ontwikkelen en verbeteren van de Ouderenpsychiatrie.
- Daadkrachtig en oplossingsgericht.
- Stressbestendig en flexibel.

Wat biedt Maandag® jou?
Vanuit een dienstverband bij Maandag® kan je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris volgens de CAO van de opdrachtgever. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort ook tot de mogelijkheden.
Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil je met mij in gesprek om jouw motivatie voor deze functie te bespreken? Solliciteer via de knop of neem contact met me op via 06-13441829

recruiter van de vacature

Joni Salemans

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden