Recruiter

  • Category maandag intern
  • Region friesland
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9015683

Over de functie

Ter uitbreiding van ons team in Leeuwarden zoeken wij een Recruiter.

Hoe ziet de dag van een Recruiter bij Maandag® eruit?
Je begint de dag met je mailbox. Hierin komen vragen vanuit jouw professionals binnen, sollicitaties op jouw vacatures die online staan en interne communicatie. Na een kort en efficiënt overleg met jouw Accountmanagers ga je aan de slag met de vacatures die we op dat moment hebben. Je zet verschillende lijntjes uit met als doel het maken van de juiste match!

Wat zijn nog meer werkzaamheden die bij de functie van Recruiter bij Maandag® horen?
Je stelt vacatureteksten op publiceert deze op de Maandag® website, LinkedIn en diverse jobboards. Vervolgens beoordeel je de binnengekomen sollicitaties en zorg je ervoor dat deze afgehandeld worden. Met interessante profielen plan je een kennismakingsgesprek. In zo’n gesprek zoom je in op iemands ervaringen, karakter en werkwensen. Daarnaast heb je als Recruiter regelmatig contact met professionals die je al hebt gesproken. Je bent betrokken bij de opleidingen die de Maandag® Academy aan haar professionals biedt en je zorgt ervoor dat je sollicitatietrainingen kan geven bij relevante opleidingen in jouw vakgebied.

Wat moet een goede Recruiter in huis hebben?
Als Recruiter weet je door middel van searchen, netwerken, hunten en het beheren van jouw relaties een uitstekende pool op te bouwen van professionals. Jij bent de persoon die het verschil maakt en alle touwtjes in handen heeft. Je kent jouw verantwoordelijkheden en krijgt hierdoor een hoge mate van vrijheid in de manier waarop jij jouw doelen behaald. Jouw commerciële gedrevenheid zorgt ervoor dat je zo veel mogelijk matches maakt en is de sleutel tot succes.

In wat voor team kom je terecht?
Het team van Maandag® Leeuwarden kenmerkt zich door haar enthousiaste en ambitieuze Accountmanagers en Recruiters. Er heerst hier een informele sfeer waarbij een nuchtere instelling en harde werkmentaliteit voorop staat! De uiteenlopende persoonlijkheden zorgen voor een doelgerichte, transparante en directe cultuur. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn of haar eigen succes en gaat graag de competitie met elkaar aan. Professioneel en toch laagdrempelig, met meer dan genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling, gezelligheid en een goede vrijdagmiddagborrel!

Functie eisen

• HBO werk- en denkniveau
• Minimaal twee jaar werkervaring in recruitment en/of sales
• Ervaring met het voeren van gesprekken met HBO/WO professionals
• Sterk in je administratieve processen
• Communicatief sterk en een goede gesprekspartner op verschillende niveaus

Ervaring is niet het belangrijkste voor ons. Wij zijn op zoek naar groen bloed! Kom jij ons team versterken? Schrijf dan een verrassende motivatie en solliciteer vandaag nog!

recruiter van de vacature

Sanne Lindeman

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden