Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

  • Category ggz
  • Region friesland
  • opleidingsniveau wo
  • remoteId 9015666

Over de functie

Is het voor jou een uitdaging om intensieve begeleiding aan patienten met complexe problematiek uit te voeren? Lees dan verder!

Wij zijn op zoek naar een professional die het een uitdaging vindt om als sociaal psychiatrisch verpleegkundige in de wijk aan de slag te gaan. Jij voert begeleiding aan complexe problematiek en dan met name in de thuissituatie. Je verzamelt informatie over cliënten in het kader van indicatiestelling en diagnostiek. Dit doe je door middel van het voeren van intakegesprekken, observaties en het verzamelen van gegevens bij andere instellingen en/of verwijzing. Je ondersteunt en begeleidt cliënten bij praktische problemen, dit kan zijn op het vlak van uitkering en huisvesting. Hierbij leg en onderhoud je contacten met externe instanties of voorzieningen en geeft advies aan professionele hulpverleners binnen en buiten de instelling.

Functie eisen

- Sociaal psychiatrisch verpleegkundige met geldig BIG registratie
- Affiniteit met EPA doelgroep
- Kennis en ervaring met OGGZ en dubbeldiagnose-problematiek/IDDT is een pré
- Rijbewijs B

Naast de harde eisen, kun jij zelfstandig en onder druk werken, heb je een proactieve houding en denkt in oplossingen.

Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je diverse opdrachten/functies vervullen. Een opdracht voor de lange termijn behoort ook tot de mogelijkheden.
Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van ervaring en wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.

Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen.
Gedurende je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter.

Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres en komen we graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken!

recruiter van de vacature

Mirte de Vries

recruiter van de vacature

Mirte de Vries