Adviseur bodem

  • Region zuid-holland
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9015627
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Als adviseur bodemonderzoek ben je een belangrijke spil binnen de organisatie. Het zelfstandig opstellen en adviseren van milieutechnische bodemonderzoeken, het begeleiden van saneringswerkzaamheden en het overleggen met opdrachtgevers en overheid behoort tot de dagelijkse praktijk. Het betreft een multidisciplinaire functie waarbij naast commerciële vaardigheden en kennis van zowel bodemonderzoek en - sanering, ook ondernemerschap van belang is.
Je draagt zorg voor een juiste en tijdige afronding van de projecten, begeleid en stuurt daar waar nodig bij. Je bent verantwoordelijk voor zowel de budget- als kwaliteitsbewaking. Daarnaast zorg je voor de nodige nieuwe opdrachten (al dan niet middels tendering), voer je relatiebeheer en stel je offertes op. Ook verzorg je de werkvoorbereiding voor milieutechnische projecten.

Wie zoeken we?

Een zelfstandig adviseur bodemonderzoek die het team komt versterken. Je bent altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen, nieuwe opdrachten en maakt de buitendienst enthousiast tot het voltooien van de projecten op een correcte wijze binnen de afgesproken tijd. Je bent innovatief en een echte aanpakker. Je gaat geen uitdaging uit de weg en bent leergierig. Je haalt energie door het uitbrengen van een gedegen advies met als doel een tevreden klant. Je bent iemand die flexibel is ingesteld.

Wat doet de opdrachtgever?

De opdrachtgever is een ingenieursbureau is gespecialiseerd in milieu- en geotechnisch advies. Als een van de grootste spelers in Nederland met de beschikking over een eigen (geotechnisch) laboratorium opereren ze vanuit vier vestigingen. De opdrachtgevers zijn zeer divers en hoofdzakelijk uit Nederland, waaronder Rijkswaterstaat, grote ingenieursbureau's, bouwbedrijven, waterschappen, corporaties, (petro)chemische industrie en particulieren. Daarnaast voerden ze tot nu toe projecten uit in België, Duitsland, Frankrijk, Engeland, Hongarije en Polen.
Ze beschikken met hoogopgeleide ingenieurs en met circa 40 jaar ervaring over alle denkbare milieu- en geotechnische kennis die noodzakelijk is om het juiste advies te geven.

Functie eisen

Wat vragen we?

HBO/WO werk en denkniveau, opleiding richting milieu
Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
In het bezit van rijbewijs B (E)
Een praktische instelling en 'hands on' mentaliteit
Flexibel ingesteld, geen 9 tot 5 mentaliteit
Betrokken en samenwerkingsgericht
Acquisitie- en commerciële vaardigheden
Uitstekende plan- en organisatievaardigheden
Leidinggevende capaciteiten

Wat bieden we jou?

Een stabiele organisatie
Doorgroeimogelijkheden op basis van je persoonlijke ontwikkeling
Een nauw betrokken directie, korte lijnen
Een uitstekend salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring
Een uitzicht op een vast dienstverband

recruiter van de vacature

Bibianne Vos

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden