Jurist Bestuursrecht

  • Region drenthe friesland groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • Category ruimtelijk en bestuurlijk domein
  • remoteId 9015613
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Wil jij vanuit jouw juridische expertise meedenken, meebouwen en risico’s dichten in bijvoorbeeld de realisatie van de verbouwing van het stationsgebied, de handhaving op de verleende vergunningen voor de evenementen binnen een toeristische gemeente, het toezien op permanente bewoning van vakantieparken en de herontwikkeling van een nieuwe wijk in binnen een plattelandsgemeente

Dit is je kans om als brede Jurist Bestuursrecht ervaring op te doen bij verschillende gemeenten en provincies in Noord Nederland. Wij zoeken ter uitbreiding van onze pool Juristen nieuwe collega’s met een diploma Bestuursrecht op zak.
Wil jij meer weten over onze type opdrachten? Neem contact op. Wij maken graag kennis met jou om jouw wensen, ambities en expertise te bespreken.


- Afgeronde HBO of WO-opleiding Rechten, met specialisatie bestuursrecht
- Minimaal 1 stage/werkervaringsplaats of 1 jaar recente werkervaring als Juridisch medewerker binnen een gemeente, provincie, waterschap of omgevingsdienst
- Je beschikt over goede adviserende vaardigheden, bent politiek sensitief, beschikt over een helikopterview

Ben jij meer een ervaren Jurist Bestuursrecht en heb je meer jaren ervaring binnen gemeentes en provincies? Dan komen we ook graag met je in contact om onze opdrachten en contractmogelijkheden door te nemen. Jouw contactpersoon voor deze functie is Cris Jonkers (06-30517663 / cris.jonkers@maandag.nl)

Functie eisen

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van EUR 0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Wij hebben een eigen Maandag Academy die trainingen op maat verzorgd en dikwijls kopen wij passende trainingen en cursussen in.
Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw netwerk in de wereld van RO te vergroten. Jij en je collega’s komen regelmatig bij elkaar voor kennisdeeldagen op onze vestiging Groningen.

recruiter van de vacature

Cris Jonkers

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden