Vergunningverlener WABO / Bouwplantoetser

  • Region drenthe friesland groningen
  • opleidingsniveau mbo hbo
  • Category bouw en civiel
  • remoteId 9015612
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Een forse verbouwing van een woonhuis, plannen voor een nieuwe inrit, de bouw van een groot nieuw theater op een oud industrieterrein. Deze plannen kunnen op jouw bureau komen in de rol van Vergunningverlener WABO.
Als Vergunningverlener WABO beoordeel je aanvragen voor bouwplannen die eventueel in strijd zijn met het bestemmingsplan of de welstandsnota en omgevingsvergunningen. Je toets deze aan bestemmingsplannen en indien mogelijk verleen je de vergunningen. Je bent het aanspreekpunt voor burgers en ondernemers met betrekking tot (vergunning vrij) bouwen en bestemmingsplannen.

Ben jij op zoek naar een vaste baan en vind je het leuk om via Maandag® bij verschillende overheidsorganisaties aan het werk te gaan? Wij zijn op zoek naar een Vergunningverlener WABO die bij ons in dienst wil treden. Je wordt vervolgens bij diverse gemeenten en omgevingsdiensten gedetacheerd.

Op dit moment hebben wij drie actuele opdrachten vacant bij een drietal gemeentes in Groningen en Drenthe voor een half jaar en een zelfs voor geheel 2017. Heb je interesse? Jouw contactpersoon voor deze functie is Cris Jonkers (cris.jonkers@maandag.nl / 06-30517663)

Functie eisen

- Je hebt een afgeronde MBO of HBO-opleiding Bouwkunde
- Je hebt aanvullende ABW-cursussen met goed gevolg gevolgd
- Je hebt goede actuele kennis van WABO/omgevingsvergunningen
- Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie binnen een gemeente
- Je bent minimaal 4 dagen beschikbaar binnen een week

Wat biedt Maandag® jou?
Wij bieden je een marktconform salaris (op basis van cao CAR UWO). Je ontvangt een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer of een leaseauto. Ook bieden wij mogelijkheden voor trainingen om jou beter te maken. Daarnaast maak je deel uit van een groep brede professionals om integraal te blijven denken, om kennis te delen, elkaar te helpen in lastige dossiers en om jouw bouwkundige netwerk in de wereld van Vergunningverlening, Handhaving en Toezicht te vergroten.

recruiter van de vacature

Cris Jonkers

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden