Apothekersassistent

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau mbo
  • Category ggz
  • remoteId 9015584
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Vind jij het belangrijk dat de klanten het juiste medicijnadvies krijgen? En ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is Maandag® Groningen op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever in Groningen stad ben ik op zoek naar een gediplomeerd Apothekersassistent met MBO+ werk- en denkniveau. Als Apothekersassistent geef je voorlichting over de werking en het gebruik van geneesmiddelen, de bewaarmethode en eventuele bijwerkingen. Het is belangrijk dat je goed kunt werken in teamverband, maar ook zelfstandig. Je beheert de medicatievoorraden en bereidt de geneesmiddelen. Tevens houd je je bezig met backoffice werkzaamheden.

Ben jij de Apothekersassistent die Maandag® Groningen zoekt, dan mag je natuurlijk wat van ons verwachten! Zo bieden wij een (vast) marktconform salaris (of meer), een lease auto of een netto reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Functie eisen

Natuurlijk hebben wij vanuit onze kant ook enkele eisen:
- Afgeronde opleiding tot apothekersassistent(e)
- Kennis van de farmacotherapie en de actuele regel- en wetgeving
- Goede communicatieve vaardigheden
- Zowel in teamverband als zelfstandig kunnen werken
- Klantvriendelijk
- Ervaring met steriele bereidingen is een pré
- Beschikbaar voor minimaal 3 tot 4 dagen per week

Geïnteresseerd in deze functie of heb je vragen? Ik kom graag met jou in contact! Je kunt mij bellen via 0613009670 of stuur een e-mail naar tessa.molenaar@maandag.nl.

Wij stellen jouw sollicitatie op prijs. Mocht je echter binnen 5 werkdagen geen reactie hebben ontvangen, dan sluit jouw profiel mogelijk niet voldoende aan en zullen we jouw sollicitatie in dit traject niet verder behandelen.

recruiter van de vacature

Tessa Molenaar

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden