Junior Bouwplantoetser

  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • Category overig bouw en civiel
  • remoteId 9015568
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

HBO-Bouwkundigen opgelet!! Vanuit Maandag Groningen zijn wij op zoek naar een Junior Bouwkundige die zich kan gaan ontwikkelen in de rol als bouwplantoetser bij een gemeente in Noord-Nederland.

Jij als Junior Bouwplantoetser wordt deskundig op het gebied van de vergunningsaanvragen, de meest recente versie van het bouwbesluit en vergunningverlening. Op de afdeling Bouw- en Woningtoezicht bij de gemeente zul jij allerhande binnengekomen bouwaanvragen behandelen en toetsen aan de hand van het Bouwbesluit, de Bouwverordening en het bestemmingsplan. Aan de hand hiervan zul je beschikkingen, (advies)rapportages, beoordelingen en correspondenties schrijven. Ook richtlijnen en uitvoeringsplannen worden voor jou gesneden koek.

In jouw nieuwe Maandag zul jij je in opdracht van bezig houden met het toetsen van Bouwplannen. Ook je sociale kwaliteiten komen helemaal tot hun recht in je functie als Bouwplantoetser. Je hebt een adviserende rol bij vragen over bouwaanvragen en andere gerelateerde verzoeken.

Functie eisen

Bij deze vacature behoort een vast dienstverband bij Maandag® tot de mogelijkheden!
Functie eisen
- Afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld Bouwkunde
- Relevante stage-ervaring waarbij je bijvoorbeeld vergunningsaanvragen hebt gedaan of hiermee te maken hebt gehad.
- Bij voorkeur werkervaring bij een overheidsinstantie

What is in it for you? Maandag® biedt je een salaris naar rato van de gemeenteschalen en maakt het leasen van een auto uit eigen wagenpark bespreekbaar. Maar we organiseren daarnaast ook cursussen op de Maandag® Academy om up-to-date te blijven en verwelkomen je graag de eerste maandag van de maand tijdens onze Welkom bij Maandag® bijeenkomst. Je leert andere professionals kennen die starten en de interne collega’s van de vestiging. Daar houdt het echter niet op. Vanaf het moment dat je opdracht start komt de accountmanager regelmatig langs om bij te praten. Weet ons tussendoor ook te vinden als sparringpartner!

Tot Maandag!

Interesse? Neem dan snel contact op met: Pepijn Otto, Recruiter Bouw & Civiele Techniek, 06 12 98 91 76 / Pepijn.otto@maandag.nl

recruiter van de vacature

Pepijn Otto

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden