Docent Economie

  • Category onderwijs
  • Region drenthe groningen
  • opleidingsniveau hbo
  • remoteId 9015548

Over de functie

‘De grote depressie’ en schaarste zijn begrippen waar jij je in thuis voelt. Help jij leerlingen enthousiast te maken voor het vak Economie?

Dan ben jij de Docent Economie die wij zoeken! Voor een school in regio Groningen en Drenthe zijn we per direct op zoek naar een Docent Economie die beschikbaar is voor 0,75 FTE of minder. Je gaat lesgeven aan de onderbouw in het voortgezet onderwijs en je beschikt daarvoor over een tweedegraads lesbevoegdheid voor het vak Economie.

Als Docent Economie ben jij in staat leerlingen te enthousiasmeren aan de hand van oefeningen, berekeningen en praktische voorbeelden. Omdat je aan verschillende klassen en op verschillende niveaus gaat lesgeven beschik je ook over verschillende lesmethoden en klassenmanagement.

Ben jij toe aan een frisse start of wil jij graag wat extra uren naast je huidige rooster maken, dan kom ik graag met jou in contact! Wil je meer weten of reageren? Bel me op 06 10 31 28 89 of via wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Functie eisen

- Ervaring in het voortgezet onderwijs;
- Tweedegraads lesbevoegdheid voor Economie of in de afrondende fase van de opleiding;
- Je weet de leerlingen te motiveren voor het vak.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om op projectbasis ervaring op te doen op verschillende scholen.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden