Docent Economie

  • Category onderwijs-voortgezet onderwijs
  • Region groningen
  • opleidingsniveau hbo wo
  • remoteId 9015548

Over de functie

Weet jij alles van de economie en bespreek jij graag nieuwe dingen zoals de Cryptocurrency?

Voor een school in regio Groningen en Drenthe ben ik op zoek naar een docent Economie. Je gaat lesgeven aan het voortgezet onderwijs en je beschikt daarvoor over een lesbevoegdheid voor het vak Economie. Als docent Economie ben jij in staat leerlingen verder te helpen aan de hand van oefeningen, berekeningen en praktische voorbeelden. Omdat je aan verschillende klassen en op verschillende niveaus gaat lesgeven beschik je ook over verschillende lesmethoden en klassenmanagement. Samen met de leerlingen weet jij de lessen Economie leuk te maken!

Zie je jezelf in het bovenstaande profiel terug? Neem dan direct contact met mij op via 06 10 31 28 89 of wisse.vanleeuwen@maandag.nl.

Functie eisen

- Je hebt ervaring met het lesgeven aan het voortgezet onderwijs;
- Je hebt een 1e- of 2e-graads bevoegdheid voor algemene- en/of bedrijfseconomie of je bent in de afrondende fase van de opleiding;
- Je weet verschillende vormen van didactiek toe te passen in je lessen en je bent communicatief vaardig.

Wat biedt Maandag® jou?
Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs CAO en alle reiskosten worden vergoed op basis van €0,19 per kilometer. Tijdens en voor je opdracht word je professioneel begeleid door je Recruiter en Accountmanager. Zij beschikken over een breed netwerk van professionals, waarmee je kennis kan delen en jouw netwerk verder kan uitbreiden. Daarnaast biedt Maandag® jou de kans om op projectbasis ervaring op te doen op verschillende scholen.

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen

recruiter van de vacature

Wisse van Leeuwen