Allround docent Techniek

  • Region noord-holland
  • opleidingsniveau hbo
  • Category primair onderwijs
  • remoteId 9015526
  • Fulltime/Parttime False fulltime

Over de functie

Voor een MBO school in Noord Holland zijn wij op zoek naar een allround docent Techniek. Als docent techniek onderwijs je in allerlei vormen, waaronder werktuigbouwkunde, bouwkunde, elektrotechniek en motorvoertuigentechniek. Naast gebruik van bestaand lesmateriaal, ontwikkel je ook je eigen lesmateriaal. Lessen die je maakt inspireren leerlingen voor het vak waar ze voor leren en ook begeleidt je leerlingen tijdens hun stage. Aan de hand van toetsen en werkstukken volg je de ontwikkeling van de leerling en deelt dit met collega’s tijdens vergaderingen en, indien nodig, met ouders. Ten slotte heb je ook overleg met je vaksectiegenoten, waarbij je onder andere ervaringen uitwisselt en doelen op elkaar afstemt. De voorkeur van de school gaat uit naar een bevoegde docent of een docent in opleiding. Echter, ben je nog niet gestart met de lerarenopleiding, maar heb je een enorme passie voor het vak techniek breed en is kennisoverdracht aan deze doelgroep je op het lijf geschreven? Reageer dan ook. We kunnen altijd de mogelijkheden bespreken!

Functie eisen

- Je hebt een groot technisch inzicht en een brede belangstelling voor techniek
- Je kunt met verschillende materialen werken, zoals: steen, papier, glas, metaal en hout. Met behulp van deze kennis, en aan de hand van een methode, ben je in staat de kennis en vaardigheden van de leerling steeds verder te ontwikkelen.
- Je kunt een goede inschatting maken van wat een leerling wel en niet beheerst en kunt hem daar individueel in begeleiden.
- Natuurlijk bereid je je lessen altijd goed voor en gebruikt verschillende werkvormen. Door bij- en nascholing blijf je op de hoogte van alles wat er in jouw vak speelt.
- Je hebt een luisterend oor voor de leerlingen, maar je kunt ook goed orde houden in de klas.

recruiter van de vacature

Wendy Smit

gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden